Jan van Dulmen junior en Jan van Dulmen senior Specie in de maak Uitvoerder Peter Ketelaar

Old en jong

In 1959 begon Jan van Dulmen op 26-jarige leeftijd met Aannemingsbedrijf Jan van Dulmen B.V. Daarvoor had hij al ervaring opgedaan in het bouwbedrijf van zijn vader Reint en oom Hendrik.

Met vrouw Bets als steun en toeverlaat bouwde Jan het bedrijf gestaag uit. In 1988 kwam hun zoon Jan in het bedrijf. Om de twee Jannen uit elkaar sprak het personeel van olde Jan en jonge Jan: de huidige directeur van dit Ettense familiebedrijf.

Onze aanpak, ons team

Door de jaren heen veranderden technieken, bouwstijlen en smaken. Wat onveranderd is gebleven is onze aanpak: een grondige voorbereiding gevolgd door een uitvoer waarin kwaliteit en vakmanschap leidend zijn. Daarom werken we ook al vele jaren samen met onderaannemers en leveranciers die dezelfde kwaliteitseisen stellen. En natuurlijk hebben we een ijzersterk team in eigen huis.

Onderdeel worden van dit team? Bekijk dan onze vacatures.

Waarom Van Dulmen?

U wilt dat uw bouw- of verbouwproject in goede handen is. In de handen van professionals die de bewezen, traditionele methodes combineren met de laatste bouwinnovaties. Juist met díe combinatie krijg je het fraaiste en tegelijkertijd meest toekomstbestendige eindresultaat. En op weg daarnaartoe wilt u weten wát er gebeurt, waarom we dat zo doen en welke investering dat met zich meebrengt. Daarom bieden we:

1.  goed opgeleide en ervaren vakmensen;

2. gedetailleerde en transparante offertes;

3. korte lijnen en goede bereikbaarheid;

4. glasheldere en vastgelegde afspraken;

5. en natuurlijk 60 jaar bouwervaring.

Met deze ‘vijf van Van Dulmen’ gaan we ook voor u aan de slag.

Neem contact op